KOD : BHKS250DBNS1
Kişi Sayısı: 200
Geçerli Sağlayıcı: Slot Oyunlarında Geçerlidir.
Detay: 250 TL Nakit
Bu etkinliğin minimum ve maksimum çekim tutarı 1.000₺’dir. Bakiyenizi 1.500₺ yaptıktan 1.000₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz. Limit üstü bakiye düzenlenecektir. Son işlemi etkinlik olan üyeler 500 TL yatırıp çekim talebi oluşturabilirler.
İlgili firma ile görüştük senin ip’ini yazdılar muhtemelen daha önce siteye vpn ile hollanda ve ispanya gibi ülkelerden bağlanmışsın zaten ip’ne baktığımızda çıkıyor.
Öcelik vpn ile giriş sagladım ise Canlı destek normal giriş olmadığı için vpn önermişti vpn ile giriş yapdım ondan dolayı dır kazancımı silmeler icin bir sebeb degil başka hesabım yok ip cakışması olsun
Sürekli ip yalanı ile hakımızı yiyorlar tek hesabım var oda bu kod girdim kazanc sagladım kazancımı göndermediler isterlersede belge gönderrim admin cok ihtiyacım vardı o paraya
Kardeşim Sende kusura bakmada bebeye süt alamayacak kadar düştüysen ki bebeğinin rıskını bu yolda harcıyorsan Önce kendine çeki düzen ver Buralar sana göre değil
kral kimsenin ne yaşadığını bilemezsin belki ailesi yok belki kocası bıraktı gitti. yaşamadığın sınav hakkında yorum yapmamak lazım başına gelmeden. Allah yardımcısı olsun herkesin ne diyelim. çaresi olsa burda olmaz zaten