Bahiks 200 Kişilik 250 TL Nakit Kod! | 08 Haziran 2026

KOD : BHKS250DBNS1
Kişi Sayısı: 200
Geçerli Sağlayıcı: Slot Oyunlarında Geçerlidir.
Detay: 250 TL Nakit

:sparkles: Bu etkinliğin minimum ve maksimum çekim tutarı 1.000₺’dir. Bakiyenizi 1.500₺ yaptıktan 1.000₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz. Limit üstü bakiye düzenlenecektir.
:red_exclamation_mark:Son işlemi etkinlik olan üyeler 500 TL yatırıp çekim talebi oluşturabilirler.

:backhand_index_pointing_right: https://t.ly/wksux

Admin kod girdim kazanc sagladım 2000 yapdım çekim talebi verdim aynı ip yalanı ile kazancımı sildiler

Kullanıcı adım SDFG765

İlgili firma ile görüştük senin ip’ini yazdılar muhtemelen daha önce siteye vpn ile hollanda ve ispanya gibi ülkelerden bağlanmışsın zaten ip’ne baktığımızda çıkıyor.

Bu ip ile 185 eşleşme var.

ip

Öcelik vpn ile giriş sagladım ise Canlı destek normal giriş olmadığı için vpn önermişti vpn ile giriş yapdım ondan dolayı dır kazancımı silmeler icin bir sebeb degil başka hesabım yok ip cakışması olsun

Sürekli ip yalanı ile hakımızı yiyorlar tek hesabım var oda bu kod girdim kazanc sagladım kazancımı göndermediler isterlersede belge gönderrim admin cok ihtiyacım vardı o paraya :cry::cry::cry::smirking_face::smirking_face:

Kullanıcı adım SDFG765

Kuralda ip çakışması durumunda diye ibare var kanka 185 kişi ile ip çakışıyor maalesef

Ne deyimki zehir zıkkım olsun o para onlara kacıncı kazancımı sildiler bunaldım ya paraya ihtiyacım var dı zor durumdayım :cry::cry::cry:

Bebeye süt alcak param yok o derece zor durumdayım keşkem gönderselerdi

Kardeşim Sende kusura bakmada bebeye süt alamayacak kadar düştüysen ki bebeğinin rıskını bu yolda harcıyorsan Önce kendine çeki düzen ver Buralar sana göre değil

son faaliyet etkinlklmiş ödemem yapmamak içinde yeni numara bu böyle yapan sitelere kuruş yatırmıyorum

kral kimsenin ne yaşadığını bilemezsin belki ailesi yok belki kocası bıraktı gitti. yaşamadığın sınav hakkında yorum yapmamak lazım başına gelmeden. Allah yardımcısı olsun herkesin ne diyelim. çaresi olsa burda olmaz zaten

Adı üstünde Kumar Kimseye acımaz

Bunun bilincindeysen senin burda ne işin var kral git kendine çeki düzen ver

Çekim verdim saniyede bakiye sildi ip dedi bide bu site sponsor öyle mi merdiven altı siteler daha güvenli kullanıcı adım halilaksu36