Haydutbet 444 TL Nakit Deneme Bonusu

BONUSUN ÇEVRIM ŞARTI KOD: “444FS” LÜTFEN PROFILINIZDEN PROMO KOD KISMINA GIREREK AKTIF EDINIZ. 444₺ NAKIT DENEME BONUSUNUZ ILE SADECE PRAGMATIC PLAY SLOT OYUNLARINDA KATILABILIRSINIZ. KAZANÇ SAĞLADIĞINIZ MIKTARA GÖRE YAPABILECEĞINIZ ÇEKIM TUTARI AŞAĞIDAKI GIBIDIR:

10.000₺ VE ÜZERI BAKIYEDE → 1000₺ ÇEKIM 25.000₺ VE ÜZERI BAKIYEDE → 2500₺ ÇEKIM 50.000₺ VE ÜZERI BAKIYEDE → 5000₺ ÇEKIM

DENEME BONUSU KAZANÇLARINDA ÇEKIM IŞLEMLERI YALNIZCA HAVALE ILE GERÇEKLEŞTIRILEBILIR.

Tıkla :eyes:

Biri 6 betten oyuna alma, diğerleri buy

Dolandırıcı

1 Beğeni

ne dolandırıcılığı kardeşim? seni mi dolandırdılar? ben herhangi bir yatırım şartı görmüyorum.

Site adamı ağzın laf yapmasın bilgi toplamakta dolandırıcılıktır

2 Beğeni

kardeşim, eğer belge toplama konusundan bahsediyorsan, zaten birden fazla siteye kayıt olmuşsun ve bazı siteler senden belgeyle birlikte selfie istiyor, bu başka bir seviye gibi. bence her site belgeleri senin izninle topluyor + ben bu siteyi savunmuyorum, istersen görmezden gelebilirsin, sadece insanların bundan kazanabileceği bir şey gördüm paylaştım, gerisi herkesin sorumluluğu.

Haydutbet 444 TL Nakit Deneme Bonusu gönderisinden tartışılmaya devam ediliyor:

PATLATMA BİLGİLERİN HERYERDE BEDAVA SEN 1 SİTEYE BİLE KAYDOLSAN ZATEN ONLARIN BİLGİ HAVUZUNA DÜŞÜYORSUN İSTEYEN GİRİP SATIN ALABİLİYOR***

Bu arada 12 bet dede 1000 de 298 spin çevirtti 444 tl ile hiç oyuna girmedi ara ödeme bile atmadı

Arkadaşlar üye olmayın bence.444 kez big bass çevirdim 1 kez oyuna girmedi.

Çok güzel ayarlanmış sahte olduğu belli balıkçı ara ödeme ile 600 çevirim de oyuna girmiyorsa o siteden uzak durun…

1 Beğeni

çekim talebi oluşturdum gelirse buraya bilgi vereceğim.

2 Beğeni

Çekimim geldi teşekkürler

1 Beğeni

Afiyet olsun kardeşim

3000 çekim seçeneği yok ne alaka

Valla baba 400 defa çevirdim Gold partiden 1 kere bile oyuna sokmadi böyle site ilk defa görüyorum berbat

yanlış girmişim 2500 olarak çekim iletmemi istediler ödediler

Bonusu nasıl alıcaz canlıda yok

süresi dol uş

1. hesabı açtım süresi dolmuş dediler multiler dadanmış siteye asdasda

böyle yazıyorlar artık 444FS deneme bonusu kampanyamız sona ermiştir. Kampanyamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Güncel bonuslarımız ve yeni promosyonlarımız belirli dönemlerde yenilenmektedir. Tüm kampanya ve promosyonlarımızı 7/24 Telegram: View @haydutbet adresinden takip edebilirsiniz.
Mevcut bonuslarımız hakkında bilgi almak veya size uygun kampanyaları öğrenmek isterseniz, memnuniyetle yardımcı olabiliriz.
İyi eğlenceler dileriz.

Haydutbet