Ramadabet Dolandırıcı Sitedir

https://ramadabet411.com/

ARKADAŞLAR RAMADA HAKKINDA BİLMENİZ GEREKEN YATIRIM YAPARKEN İİ DÜŞÜNÜN DOLANDIRICI FİRMA HERŞEY ORTADA BONUS İÇERİSİNDE BU OYUNLAR BONUS ÇEVRİMİN DAHİL DEĞİLDİR YAZISI BEN OKUMADAN OYNADIM VE 15 BİN YAPTIM BONUS ÇEVİRİ MI DE TAMAMLADIKTAN SONRA CEKİM YAPTIM İKİ DAKİKA BİLE SÜRMEDEN CEKİM İPTAL OLDU BAKİYEMİ SİLDİLER HALBUKİ BONUS SAYFASINDA SONRADAN OKUDUĞUM CVRİME DAHİL DEĞİLDİR YAZISI VAR ANLATIYORUM ANLAMAMAZLIKTAN GELİP KONUŞMAYI SON KANDIRIYORLAR YARIN GİDİP NE KADAR YATIRIM. YAPTIYSAM O İBANA İBAN SAHİBİNİ ŞİKAYET EDİCEM Ş O EŞŞEK GİBİ GELİP PARAYI ÖDEMEK İSTİCEK AMA İŞ İŞ DEN GEÇMİŞ OLUCAK

öncelikle dostum çevrime dahil olmayan bir oyunu oynadıysan bonusu iptal etme ve bakiye silme hakkına sahiptirler her bonus kullanmadan önce sayfayı okumayı ihmal etmeyin,siteye gelirsek çoğu zaman bu siteden oynarım ne bonus çekiminde ne de normal para çekiminde sıkıntı yaşamadım en fazla kazanç elde ettiğim sitedir,canlı desteği ne kadar patavatsız ve sorumsuz olmasına rağmen sorunsuz oynadığım bir yerdir.Sana tavsiyem bir daha istersen%1 kayıp bonusu versin sitenin bonus sayfasından şartlarını oku ve öyle katılım sağla…Geçmiş olsun

sorun sende kardesim biseyde yapamazsin siteye anca olacagi iban kisisel isim soyisim ise iban sahibi yanar onlarda siteye ait değildir kiralayanlara aittir okuduğum kadarıyla sorun sende gecmis olsun diyelim yinede