Süperbetin Dolandırıcı

Yeni üyelere özel orandan faydalanıp bakiyemi 5000 TL yaptım hiçbir kural ihlali yapmadım direkt çekim talebi verdim ilk çekim talebinde 11 saat bekledim ve beni bir numara aradı dışardayken yabancı numara olduğu için açmadım ardından siteye kontrol etmeye girdim çekim talebimi reddedilmişti teyit aşaması sırasında sorun diye hemen tekrar çekim talebi verdim ve tam olarak 17 saat bekledim tekrar aynı numara arayınca açıp konuştum gerekli tüm bilgilerimi söyledim e postamı sordu en son e postam biraz karışık olduğu için oğlum hatırlattı bende söyledim arayan kişiye birden bire suratıma kapattı telefonu ve şimdi siteye girmeye çalışıyorum hesabımı kapatmışlar yazıyorum desteğe hesabım neden kapandı diye hesabı başka kişi kullandığı için kapatıldı diyor her türlü şeyi denedim kimlik fotoğrafında yüklemiştim öncesinde resmen paraya coktuler hem 3 gün bekletiyolar hemde parayı vermeyip hesabı kapatıyorlar admin lütfen yardımcı ol @admin

SUPERBETİN yetkililerinin bana ulaşmasını ve bu konuyu duzletmelerini istiyorum kullanıcı adım: Acunfirarda

Süperbet’e yaz kanka beni neden etiketledin?

Doğru söylüyorsun ama ulaşamıyorum onlara ne yapacağımı bilemedim

Maalesef bizimde iletişimimiz yok kanka